email galkoplast.sraj@siol.net  phone 01 7227 991

GALKOPLAST ŠRAJ d.o.o.

 

Smo podjetje specializirano v ponudbi brizganja plastike in galvanskega nanosa kovine na plastične izdelke. S to dejavnostjo se ukvarjamo že od leta 1989.

 

Ponudimo vam lahko vse od izdelave orodja, brizganje plastike do galvanskega nanosa kovine na plastiko, za katero imamo na voljo najmodernejšo avtomatsko tehnologijo. S tem damo materialu oz. plastiki daljšo življenjsko dobo, odpornost oz. ekvivalentnost kovinskemu delu  ter sijajni videz. Plastični izdelki imajo videz in kvaliteto kovinskega in se uporabljajo v različnih industrijah (kot npr. avtomobilski, sanitarni, pohištveni, itd.). Proizvodnja linija za galvanizacijo plastike je popolnoma avtomatska, z možnostjo prilagajanja najvišjim zahtevanim standardom, ki jo izdelek potrebuje.

 

Trendi v galvanoplastiki se spreminjajo glede zahtev končnih potrošnikov. Obstoječi trend je kromana plastika, ki je že od leta 2004 v porastu predvsem pa v avtomobilski, sanitarni ter pohištveni industriji. V Sloveniji ni nobene avtomatske linije  za to vrsto obdelave. Vsi artikli, ki jih delamo do sedaj v galvanizaciji, so namenjeni posredno za izvoz (min. 90%).

 

Zaposleni v podjetju Galkoplast Šraj d.o.o. smo inovativni, proaktivni in ambiciozni, da s svojim znanjem in z vrhunsko tehnologijo za galvanske nanose ugodimo najzahtevnejšim kupcem. Dosegati želimo najvišje standarde kakovosti in pri tem čim manj obremenjevati okolje.

.

Avtorske pravice © 2024 Galkoplast Šraj. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public Licenco.